söndag 30 december 2012

Störningsjouren

Så dj-a förbannad på min förening. Klaga klaga på min son. Ta in störningsjouren pga honom enbart. Men vafan vill ni ha krig så varsegod !
Skickade nyss det här mailet till ordföranden i brf.

"Just nu, klockan 00.45 vaknar jag av höga ljud från gården. Tittar ut och ser människor på en balkong i hörnet 1 tr upp, 32b, de pratar engelska, de skriker och skrattar högt och min nattsömn är störd !
Tidigare idag har jag pratat med grannar i min trapp och hur märkligt är det inte när grannen som bor vägg i vägg eller direkt under oss inte upplevt någon störning, hört musik men inte tyckt det varit något att haka upp sig på. Så olika kan det alltså vara. Så vem får ringa störningsjouren och vem får inte ? Skulle jag t ex gått ut på gården och sagt till nu innan jag ringde ? Är en störning avhängig hur länge den pågår ? Vem avgör det ?
Jag blev väckt och kan inte somna om, kanske det är en del av att bo mitt i stan ? Kanske det är sånt man får leva med eller ?"


Är det verkligen fred vi vill ha...till varje tänkbart pris ?

2 kommentarer:

Anonym sa...

www.pellesandstrak.com

TrickyTricky sa...

Och jag som trodde det var ett spam. Nu tog jag mig tid och ser att det är han som skrivit "Mr Tourettes och jag". Tack du anonyma !