torsdag 12 augusti 2010

Prippsblågänget på min facebook

Av en händelse la jag till en "vän", en kille jag känner genom jobbet sådär lite lagom ytligt.
Och herregud vilket dj-a "Prippsblåliv" han lever.

Han bor vid Nytorget, umgås mest med kända skådespelare och annat lite halvkänt folk, de kommenterar hela tiden hos varandra, de umgås ute på krogen året runt, de firar midsommar på skärgårdsö i stor gemenskap, de åker på en otroligt massa läckra semesterresor, deras barn tycks vara vänner och allt är en sån dj-a stor gemenskap att jag undrar om det är en sån där blogg som bara är upptakten till en bok. Ja men ni vet, de där bloggarna som sen visade sig vara helt fabricerade och resulterade i en bok.

Jag vågar inte skriva en enda kommentar hos honom, känner mig som en stalker som inte har där att göra.

Och ja jag är avundsjuk, jag vill också leva så där, nej inte med kändisar det är inte The thing för mig men med en massa trevliga vänner att umgås med när andan faller på.

5 kommentarer:

Lucky sa...

Om det duger med en halvfet gammal skåning som inte dricker, så får du gärna umgås med mig :)

TrickyTricky sa...

hahaha Lucky, jag skulle gärna umgås med dig ju ! Flydde stan ikväll för hembygden just för att jag inte hade någon att snacka skit (eller viktigt) med på nån uteservering i det fina vädret.

Lucky sa...

Nästa gång mailar du på ylnoseyeymrof@gmail.com så ljuger vi loss :)

cruella sa...

Äh, det livet är också en jäkla massa vardag och vad som syns på Facebook är just bara... det.

Maria sa...

Jag träffade (träffar) en man vars bekantskapskrets lever just på det sättet och jag känner mig som en utböling bland dom. Dom är snälla men vad fan säger man till dom? Jag har varit avig i två år nu. jag vill inte!