onsdag 17 mars 2010

Ny kvarterskrog

Etersom jag flyttat till nya kvarter så måste jag ju reka lite i mitt nya "hood".

I huset där jag bor finns inte mindre än tre krogar (om man använder begreppet hus och inte fastighet) . Jag behöver inte sätta på mig ytterkläder trots att det är minusgrader, SÅ nära är det.

Och jag minns när Christina flyttade till stan och fick både kvarterskrog och kvartersfik och jag kände att just precis så vill jag också bo.

Nu gör jag det och det är helt fantastiskt. Det här livet har jag längtat efter i 30 år, ja det är sant, det var så här jag ville leva och bo när jag var 20 och det tog alltså 30 år för mig att hitta hem.

Jag har bott i stan men inte i Stockholm och det är det som alltid varit mitt mål.

Nåväl ikväll hittade jag ny liten kvarterskrog, ett glas vin 39:-, som hittat, maten är nog ungefär som om jag lagar den själv i miniköket men lite lagom mysig lokal och det är helt ok.

Dessutom ligger det ytterligare minst tio krogar om jag går fem minuter, en teater på andra sidan gatan, vad kan man mer begära ?

Otroligt nog går det dessutom att hitta parkering på gatorna och om man absolut inte hittar ngn så kan man ställa sig i p-garaget för 60:-/natten, helt överkomligt nångång ibland.

Jag är en lyckligt lottad människa !

1 kommentar:

Christina sa...

Men har du flyttat??? Vart bor du nu? Sms eller mail pls ;)