söndag 25 oktober 2009

Sånt här vill jag inte läsa på facebook

"sitter i soffan och dricker vin, väntar på sonen som ska komma hem från Linköping, maken är i köket och lagar middag. Mysigt ! "

Ja jag är en avundsam småaktig människa.

Men facebook får mig emellanåt att vilja kräkas eller bara slå någon i huvudet eller nåt annat moget i den stilen.

Så mycket dj-a gullande hit och dit, men lägg av pls, skriv om skit, skriv om jobbiga saker, skriv om strejkande datorer, trasiga cyklar, trasiga hjärtan och bakfylla.

Men skriv inte om era gulliga dj-a liv, håll det bakom gardinerna, tack !!

8 kommentarer:

Fröken Framtid sa...

Exakt! Och föd inga barn och gift och förlova inte er och om ni tvunget måste, bjud inte in mig till någon jävla fest.

TrickyTricky sa...

Nej fy fan för inbjudningar till bröllop och liknande, bläddrar snabbt förbi bilder och annonser på familjesidorna. Kan inte läsa dödsannonser heller för då blir jag så förtvivlad över att livet snart är slut och jag sitter kvar i väntrummet.

Maja sa...

Precis. Alla lyckliga familjemänniskor kan dra åt helvete! Å sonen ska att han skulle anmäla mig till ett nytt program. Ensam bitch söker...

TrickyTricky sa...

hahaha Maja, fyfan vad bra "Ensam bitch söker...." jag vill också vara med !

Annaa M sa...

Ha ha, just precis! Jag har suttit och retat mig hela dagen på ett blogginlägg som går i samma stuk, dvs att webben har vi till att säga trevliga saker till varandra och få underbara vänner. Men sorgerna och bekymren då, och stötandet och blötandet av olika åsikter. Nä! Bara gull.

Fröken Framtid sa...

Ensam söker, skulle räcka för mig. Är grön i fejjan av avund på den där hunken Oskar som blondie fått tag på. Håller ni med?

Kerstin sa...

Hon som satt i soffan själv och drack vin medans maken lagade middag hade precis haft jordens gräl med honom.
Hon bara glömde berätta det.

Coola Morsan sa...

Jag skriver inte om så mycket gulligt och gosigt precis, mest bara gnäll. Vet inte, är inte speciellt avis på lyckliga kärnfamiljer, tror inte på dem..