söndag 21 september 2008

Jag och männen

Jag är ingen "femme fatale" , har alltid betraktat mig själv som ganska stel och lite halvpryd i sociala sammanhang (sen att jag inte är det i bloggen eller privat är en annan sak) men jag börjar sakta men säkert bli sådär skönt frispråkig, säger sånt jag aldrig skulle drömt om för bara ett par år sen. Jag har varit väldigt dålig på att flirta med män men oj vad jag övat upp mig på det.

Jag är inte snyggare än någon annan men jag märker hur jag drar till mig uppmärksamhet idag på ett helt annat sätt än för några år sen och jag tror att det är ett resultat av att jag bjuder på mig själv.

T ex igår vid middagsbordet så kom ämnet "hur man träffade sin partner" upp och när det blev min tur så sa jag med ett skratt "ja frågan är vilken jag ska börja med" och gjorde alltså helt klart för sällskapet att här satt en kvinna med lite erfarenhet. Och det märktes direkt på männen vid bordet att deras uppmärksamhet riktades mot mig. Jag fortsatte lite på temat och vågade vara lite mer öppen än de övriga och det drog igång en jätteskön diskussion där fler och fler vågade, särskilt männen förstås då.

Efter ett tag så var det vid bordet jag och fyra män som pratade, skrattade och hade supertrevligt, jag hade inte tänkt på att kvinnorna droppat av och när jag upptäckte det så ursäktade jag mig snabbt och gick iväg för detta var som sagt ett släktkalas och jag är inte den som vill vara orsak till några sura miner.

Men som sagt, för mig är det en revolutionerande förändring och livet är så mycket roligare nu när jag vågar lite mer i sociala sammanhang.

Pröva själva så ska ni få se vad som händer !

6 kommentarer:

Ankan sa...

Intressant... jag suger i mig som en svamp :) och hoppas att jag vågar bli lite mer flirtig snart. För ärligt talat, det är lite boooring att vara "stel och lite halvpryd" som jag nog uppfattas som. Och förmodligen är oxå just nu.

Peter Midas sa...

Det är kvinnligt!!!

Såg ingen Tricky i Sandhamn i helgen. Hyggligt party!!!

singel46 sa...

meeen klart att du är uppvaktad. en sån vacker och charmig kvinna som du är...

TrickyTricky sa...

ankan; man måste börja öva lite

Peter; nä kom ju inte iväg, är det verkligen party där fortfarande ?

Singel46; åh så snäll och söt du är

Limited edition sa...

Det är helt sant att ens attityd och personlighet vinner över utseende. Är man säkrare till sättet och gladare, öppnare, så märks man! Så ta för dig och njut av uppmärksmaheten! :-)

Peter Midas sa...

Framgång föder framgång på alla sätt. Både i kärlek och i arbete. Om du mår bra får du framgång om du når framgång mår du bra. Börja alltid med att må bra!

SAndhamn var smockat med stora båtar, nån slags samling där man kollade just båtar, helikoptrar, ribbar, sjöflygplan och andra "bojstojs". Åt på SAndhamns värdshus, gott och trevligt!!Seglar ut till Möja på lördag 27:e med barnen. Där vaj jättefint förra helgen!