lördag 1 mars 2008

Men herregud var ska man gå ??

Min fredagkväll blev inte heller så himla rolig trots att jag kom i tid till afterworken.

Eller kanske har jag för höga förväntningar, vi hade ju jättekul, jag och mina härliga jobbarkompisar, dvs så länge vi var kvar på jobbet.

Sen begav vi oss nämligen till Patricia där det skulle vara en rockbandstävling, lät ju kul tänkte jag men det var det alltså inte, det var bedrövligt dåligt.

Olika företag fick anmäla band som sen absolut bara var roliga att se för de närmast sörjande, jag och bästa jobbarkompisen stod ut en halvtimme sen hade vi nästan panik och ville bara därifrån.

Då ägnade vi en halvtimme åt att leta efter några av de andra, det GÅR INTE att hitta folk på den där dj-a båten, jag avskyr det stället !!!

Trångt överallt, ingen överblick, nää fy, aldrig mer.

Sen påbörjade vi en vandring efter en tid som tycktes ha flytt eller åtminstone gömt sig väl.

VAR SKA VI GÅ ??

Jag misströstar.

Först irrade vi omkring i närheten av Medborgarplatsen i jakt på ett ställe jag hade läst om och trodde kunde vara kul att testa, Restaurang Södermalm på Västgötagatan, åldersgräns 28 år.
Först gick vi åt fel håll på Götgatan när vi kom upp ur tunnelbanan.....vi var ju nästan tillbaka vid Slussen när vi kom på det.
Sen när vi äntligen hittade stället, helt undanskymt på en bakgata var det en lång kö, vi gled sakta utmed kön, tittade på varann och tänkte samma sak, åldersgräns 28 år, ja då skulle isåfall ingen i den kön komma in....

Så vi gick vidare.

Nu hade vi redan Götgatan turoretur i fötterna så när mobilen ringde och en av de andra från jobbet skrek i luren att vi bara måste komma till Lemon Bar på Kungsholmen så tog vi första bästa taxi och drog dit.

Hmm, nästan ingen kö, typ 5 personer och det var väl en himla tur, jag menar tänk om vi hade fått köa först för att SEN komma in och konstatera att det knökfulla stället var totalt överbefolkat av folk mellan 25 och 30, vi gick en runda, eller nej vi knökade oss runt, lite sprit på kläderna och sen flydde vi ut på gatan.

Då hade vi vandrat runt utan sprit i över en timme och började onekligen tappa sugen lite.

Klockan var över midnatt och vi var två trötta, hungriga 40+ kvinnor som hade fruktansvärt ont i fötterna utan att knappt ha dansat på hela kvällen.

Vi köpte tröstchips och godis, siktade varsin taxi och åkte hem.

Men var ska vi gå ??

8 kommentarer:

Christina sa...

*L* ... känner onekligen igen mig ;) Åkte ni hem??

TrickyTricky sa...

Japp, jag åkte hem, loggade in på datorn, åt en påse chips OCH en påse godis...men å andra sidan var jag väldigt fräsch morgonen efter.

TrickyTricky sa...

Jag ska förtydliga lite kom jag på !

Jag har absolut inget emot att umgås med folk som är 25-30 år men jag vet inte om jag kan ha kul på samma sätt som dom tycks ha. Därinne på Lemon Bar t ex, alla bara skrek kändes det som, jag menar jag är en riktig partybrud som älskar att dansa men det där...nej jag vet inte, då känner jag mig som en gammal käring tyvärr.

Peter Midas sa...

Hjääälp Tricky! Jag skall ut med en kollega imorgon tisdag. Vill ha musik och lite flärd och en öl ett glas vin eller nåt. Det gör ingenting om det finns gott om glada kvinnor i lokalen... Stockholm förstås, så förelså inte Stadshotellet i Hoting!

TrickyTricky sa...

Peter; och du frågar mig...*S*

Min favorit i veckorna är ju Engelen med liveband som börjar spela 20.30, så mkt flärd är det ju inte där men glada människor brukar det vara.
Nån nämnde baren på Anglais.
Eken vid Slussen har ju oslagbart fin utsikt, trevligt ställe.

Peter Midas sa...

Wow, klockan år 02.00 och jag har kommit hem från Engelen, häftig musik och trvligt folkmedotvungen stämning. Fick kanonkontakt med en härlig skitsnygg tjej, telefonnummer utbyttes och taxi delades halvvägs ungefär. Mycket lyckat!! Tack förtipset!!

TrickyTricky sa...

Peter; kul kul !!

Det jag gillar med Engelen är den glada vänliga stämningen, det är ju den som gör att det är lätt att få kontakt med folk där.

Peter Midas sa...

Tricky: Precis! Jättetrevliga människor och verkligt avspänt. Inget superraggande. Träffade en tjej-bekant som hade en kompis med sig. Hon klängde som en kaprifol på mig! Men hon är trevlig och tjusig!