tisdag 25 mars 2008

Helt ny strategi

Börjar ledsna totalt på att nätdejta.

Nu är det inte så ofta det händer men det har ju hänt och visst det har varit kul, trevligt, gulligt och ibland riktigt sexigt också.

Men plötsligt känner jag mig helt mätt på allt, orkar inte mer, orkar inte läsa fler profiler, skriva fler brev, dejta och hoppas.

Om jag istället parkera mig på Josefinas från maj till augusti i snitt tre kvällar i veckan så tror jag faktiskt att chanserna ökar dramatiskt, för att inte tala om hur mkt trevligare jag kommer att ha.

Nån som hänger på ?

En annan delstrategi som känns rätt naturlig är att jag ska börja åka kommunalt istället för att åka bil, ja men självklart ökar chanserna då också, eller hur !!

Värdelöst att sitta där i min bil i flera timmar och absolut inte möta en enda människa under tiden, jamen herregud att jag inte kommit på det här förut.

Ska ju bli jättekul att ta tåget, åka olika avgångar, sitta i olika vagnar, ja men fatta hur mycket man kan variera sig.

Faktum är att för ganska många år sen när jag var nyskild så hade jag en mycket förslagen väninna som verkligen gick in för att träffa någon, vi hade bara varannan helg ledigt och insåg att om mr right var barnledig på "fel" helger så skulle vi ju aldrig träffas så vi skruvade till saker och ting, ordnade extra barnvakt och såg till att komma ut även på för oss "fel" helger.
Och det gav faktiskt resultat.

Jag träffade exet på en sk fel helg.

Man kanske inte ska hålla på sådär med ödet ändå.

9 kommentarer:

singel46 sa...

Hej Tricky,

Jag håller med dig om sajterna. jag är så less på att bläddra. man gör det slentrianmässigt. Tänk om man kunde starta en annan typ av verksamhet. U-Tube dejting? vad tror du om det? Kanske skulle vara något. Det finns väl video sajter... eller? Nä jag hänger på men jag bor ju inte i stan...Blir lite jobbigt att pendla 3 dagar i veckan... Får tänka på det.

ms40plus sa...

Men DU är väl klok som en uggla! Jag sitter i soffan med dig.Garanterat. När öppnar dom???

TrickyTricky sa...

Vet inte när de öppnar men lovar att ha örnkoll (!) på det.

Tänker som så att om vi redan nu börjar göra reklam för Josefinas, dvs DÄR kommer vi supersinglar att häcka i sommar så kanske det sprider sig till dess och kan bli värsta partyt.

Anonym sa...

Haha det var kul att läsa om strategin för att öka dejtingchanserna. Suck! Jag undrar när jag kommer till dejtingstadiet. Det tar säkert ett tag till för mig innan jag vågar pröva...//Ankan

TrickyTricky sa...

Ankan; du behöver inte tänka "dejta" men du kan ju hänga med på Josefinas nån kväll, det blir ju nåt helt annat !

cruella sa...

Hej och tack för senast:-) Nu hittade jag hit. Det kanske är med dejting som med nätforum av andra slag - jättekul och spännande och engagerande och tidskrävande och bekräftande... och så - poff - en dag är man bara trött.

Inbiten Söderbo som jag är - och gift sedan 14 år - har jag inte ens hört talas om Josefina, än mindre tänkt tanken att dricka drinkar och spana på Djurgården *s* Men de öppnar 1 april såg jag, och det är aldrig för sent att vidga sina vyer. Jag kan passa era handväskor:-)

Anonym sa...

Hej Tricky,
Vi hade ju lite nätdejtingsnack hemma hos Christina. Förstår dina synpunkter om att man bara tröttnar.....
Men på Josefinas tröttnar man inte i första taget, så jag är på och hjälper gärna till med spaningen.
Kram från H:s mamma.

Nike sa...

Jag skulle gärna åka kommunalt och spana bland sofforna med dig! Hade varit superkul. Josefinas känner jag inte till men jag hade nog gillat det också. Skulle dessutom behöva umgås med mer förslagna väninnor än jag själv är.

Nätdejting verkar vara det enda alternativet i mina krokar....bortsett från en hysterisk sommarmånad då och det blir ju lite jobbigt att lägga in all dejtande för hela året på en månad!

TrickyTricky sa...

Hallå alla nya som hittat hit !!

Tack själva för senast, vilken kväll det var.

Kul och vad många vi blir där i sommar, oj april redan, på med långkalsongerna då...;-)