tisdag 22 januari 2008

Torgny Lindgren vs Carolina Gynning

Jag som aldrig zappar mellan kanaler gjorde just det och herregud vilka kontraster.

I ena hörnan satt Torgny Lindgren och blev intervjuad av sötnosen (så får man skriva om man är kvinna men gud om jag varit man och han en ung söt kvinna...) Daniel Sjölin.

I den andra hörnan satt/hoppade snarare kanske, Carolina Gynning, jamen ni fattar ju, min hjärna fick problem i de här tvära kasten.

Är det bara på min TV som ljudvolymen är helt olika på olika kanaler, särskilt femman är jättehög, så när man byter kanal så går ju ljudet i taket plötsligt.

Fatta att växla från en lågmäld Torgny Lindgren till en - ja just det - extremt högljudd Carolina Gynning.

Nu ska jag inte verka snobbig eller så men Gynning fick små korta klipp, jag orkar inte mer helt enkelt, så min röst hamnar på Lindgren.

Fast jag tycker Gynning är en skön typ ändå.

3 kommentarer:

Tommy sa...

Jag tvekar. Är Gynning en skön typ? Tja, för det första så känner jag ju henne inte och har ingen aning. För det andra så tänker jag lite som Johan Croneman gjorde nyligen: Varför säger alla att hon är så grymt smart? För det tredje gillar jag din blogg.

TrickyTricky sa...

Tommy; så kul med ytterligare en manlig läsare eller är du T ? don´t know liksom.
Jag har inte sagt att hon är så grymt smart men däremot har jag hört henne lite på radio på morgnarna och tycker just att hon är en rätt skön typ utifrån det.
Tack för berömmet ! Alltid kul att höra.

Ankan sa...

Haha, jag orkar inte heller med höggljudda Carolina med sin dialekt mer än några korta snuttar. Och haha, ändå har jag någon slags positiv inställning till henne av någon anledning som jag inte riktigt vet varför. Hon är på nåt sätt smartare och mer idogt arbetande än vad skalet (tuttarna, nakenbilder och det platinablonda) och sammanhanget (Big Brother) får mig att tro. Mina egna fördomar kommer väl på skam antar jag.