söndag 13 januari 2008

Jag skäms och jag har all anledning

Hade tänkt författa ett litet lagom raljerande inlägg om en ny dejt och kanske förfasa mig lite över min egen brist på moral (ähh det där tror jag ju inte ens på själv, brist på moral, tjena, vem har tid med sånt längre ?)

Ja det hade jag tänkt trots att solen skiner och man borde gå ut.

Men så kom det här meddelandet när jag loggade in på dejtingsajten från just han jag träffade igår.

Och jag skäms så jag hukar.

Jag hade tänkt skriva nåt i stil med att "nej han var inte min typ egentligen, han var lång, väldigt stilig, trevlig, han kom hit på lördagkvällen för en kvällsfika och stannade mycket längre än vad som var tänkt, han var så mysig och jag kände att det var hög tid att fylla på lite hudkontakt, det var mycket angenämt på alla sätt och vis men trots allt vet jag att det här inte är mannen i mitt liv, en parentes helt enkelt."

Så hade jag tänkt skriva, så kände jag.

Och så skriver han så här;

Godmorgon xxx, Tack för en underbar kväll, du överskred mina vildaste fantasier...Vilken kvinna... Du finns i mina tankar...Jag vill inte förstöra det jag ( vi ) fick uppleva, genom att vara kvar här på m.c( dejtingsajten). För mig betyder det här mycket.. det du gav mig...Jag förstår att vi har båda ett krävande arbete..tar mycket tid.. du har dessutom dina barn...Men jag är övertygad om att om vi tar det här steg för steg.. så kan det här bli något fint...Du kommer alltid att vara välkommen hos mig... ring när du vill.. jag hoppas att jag får ringa dig...

SKÄMS !!

Vad är det för fel på mig eller är det inget fel på mig alls, är det honom det är fel på ?

Nej det är nog inget fel på någon av oss men vi bor inte på samma planet helt enkelt.

Slå på mig någon.

14 kommentarer:

Cicki sa...

Kärlek är inte alltid ömsesidigt. Varför ska du behöva skämmas för att du inte känner som han? Var i stället stolt över att du är ärlig inför dig själv och dina egna känslor.

Anonym sa...

Det ¨är han det är fel på, akta dig för tusan. Dra från datingsidan efter första träffen tyder på att han redan ser er i ett fast förhållande och har byggt upp ett drömslott som kommer att rasa vid tja tredje träffen och sen kommer han vara skitförbannad och skylla allt på dig. Akta dig för sådana som han och påt igen bara.

//T

Christina sa...

Som sagt ... Cicki sa det jag mailade dig. Upp med hakan honey :)

TrickyTricky sa...

Cicki och Christina;
ja jag vet att kärlek inte alltid är ömsesidigt men jag borde kanske satt stopp där vid kaffet när jag nu redan visste att det här inte var mer än en tillfällig förströelse för mig.
Jag borde nog ha förstått att han var mer intresserad än jag redan innan.
T; men du är ju så drastisk...*L*, jag tror inte att det är så farligt men visst han vill nog ha ett fast förhållande och jag är ju lite tveksam till det oavsett vem det är.

Anonym sa...

Se det från den ljusa sidan: Inlägget blev förmodligen mycket blodfullare och intressantare genom detta :) //Kram från en fegis som ännu inte vågat börja dejta

Anonym sa...

.... förra inlägget var det jag som skrev - inte meningen att vara anonym //Ankan

Maja sa...

Hudkontakt kan man mycket väl ha och behöva utan att för den skull inleda någon djupare relation.(Naturligtvis lättare om båda parter är på samma nivå men det är ofta en utopi). Vägen blir på något sätt lite bredare ju äldre man blir, allt är inte svart och vitt. Dessutom är vi är ju alltid ansvariga för våra egna liv och handlingar. Tycker du är urbra som tar för dig!

nike sa...

Det var nog bara en raggningsreplik, i ett försök att få dig att falla. Troligen kände han din tvekan, förstod att du inte ville mer. Killar är så fåfänga ibland. Han vill inte bli ratad! Håller med ovanstående. Det är inte något fel på dig. Hälsa honom att "mister han en står det honom tusenden åter", en sån charmör som han är!!!

TrickyTricky sa...

Men gud han HAR verkligen försvunnit från dejtingsajten och han sms:ar hela tiden, han är ju en bra man, snygg och trevlig, kanske ska försöka bli lite kär, nej så går det ju inte till.
Nej jag ska ju ha nån som inte vill ha mig jag, då är jag ju nöjd uppenbarligen.

Vera Blond sa...

Jag tänker inte slå dig ;) Däremot tänker jag säga att jag gillar dig, och din blogg :)
Och att jag oftast är den som tyckar att allt känns bra och rätt och härligt, men träffar antagligen oftast killar som du. Så... Behöver du någon kille som är kall och hård som en isbjörnskuk så har jag ett helt gäng att dela med mig av... -suck-

TrickyTricky sa...

Vera;
tack för berömmet, kul att du tycker det, välkommen hit !

Anonym sa...

Träffas hemma hos sig själv första dejten.. och inte veta om det kan vara en potentiell stalker man träffat, det är modigt det. Jag skulle på sin höjd fega med snabbt barhäng på stan och ha förvarnat om ärende efterråt, som utväg.

Att gå ur dejtingssiten - för din skull - måste ju absolut varningssignal. (Men vad vet jag??)

/como fegskalle

nike sa...

Ja, jag tycker fortfarande att man inte kan gå så fort fram om man är helt normal, att man tjurrusar ut ur dejtingsajten efter en dejt. Säg till honom att du tvekar, att du inte är där, där han är. Fast det har du kanske redan gjort?? Eller??

TrickyTricky sa...

como/fegskalle...*S*

jag tycker nog inte ens själv att det är modigt, korkat möjligtvis men så här i eftertexten kan jag förtydliga att jag visste var han jobbade, han finns på hemsidan, oskyddat mobilnr osv. Visst han kan ju vara en stalker ändå men när all info kring honom är så öppen då tycker inte jag det är så farligt.
Det är verkligen inte värre än att ta hem nån från krogen...*L*